domingo, 23 de mayo de 2010

Benvolguts companys i companyes:

De tant en tant, i a través d'aquest blog, aniré comentant qüestions respecte a la candidatura al Col·legi que encapçalo. A poc a poc, paulatinament, aniran sortint en el mateix, els advocats i advocades que m'acompanyaran en aquesta apassionant aventura. Però abans de parlar de nosaltres, es bo i de justícia recordar als altres, i això és el que cal fer ara.

I així, vull fer un reconeixement públic, sincer i molt afectuós, a tots els magnífics companys que deixaran properament el Col·legi després de treballar-hi de valent. Començant pel nostre Degà, en Salvador Capdevila, que ha estat, a més d'un amic per a tots, un home actiu, conciliador, valent i molt eficaç en la seva tasca: un esplèndid Degà, doncs, del que costarà molt superar la seva dedicació i feina. Seguint pel treball incansable de l'Esteve Ribas, en Joan Xifra, la Marian Ribas, en Josep-Miquel Delgado, en Jordi Negre i la Marta Campeny, el valor humà i professional dels quals, així com el seu gran companyerisme, he tingut l'honor i plaer de conèixer. En soc testimoni que han fet una gran feina i per tant, mereixen que se'ls reconegui aquest esforç d'anys, i l'imaginació, rigor i dedicació que hi han esmerçat. Des d'aquesta plana el meu elogi, el meu homenatge i el meu reconeixement per tot el que han treballat i pel que he aprés d'ells.

Però també hi ha un part de la Junta que no ha esgotat el seu mandat, composada per companys que han fet un gran treball, i que encara el faran, el que ens permet poder estar molt tranquils, arribi qui arribi de nou a la Junta del Col·legi. En Josep Arxer, en Martí Batllorí, l'Eva Beneit, en Jaume Cubarsí, la Gemma Prat, l'Eduard Torrent i l'Anna Valdé són uns elements humans i professionals impagables, plens d'il·lusió i apassionats, i és un veritable luxe pel Col·legi poder comptar amb ells encara. La feina ben feta amb ells, doncs, està assegurada.

I també el meu reconeixement, afecte i admiració per tota la gent que treballa en el Col·legi. En parlaré un altre dia amb més amplitud, i més personalment, de tots ells. Ara només vull deixar constància que no oblido ni la seva dedicació, ni la seva paciència, ni la seva professionalitat, ni tampoc la simpatia que fan servir cada dia. Gràcies també per aquesta feina potser més fosca, però tan necessaria.

Un abraçada per a tots ells. I és clar, també per vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario