martes, 15 de junio de 2010

Benvolguts companys i companyes:



Abans de tot, perdoneu que us atabalem amb tants missatges de correu aquests dies. A mi m'agrada més parlar personalment, però el progrés és el progrés, i per això em dirigeixo a vosaltres per escrit, potser la única manera d'arribar a tots en tant poc temps. I com diem sempre els advocats: <>, però aquesta vegada de debò. Tinc massa respecte pel vostre temps, ja que és un element que als advocats mai no ens sobra.

Com sabeu, em presento per Degà, i per això tinc la gosadia de demanar-vos el vostre vot per a mi, però molt especialment per tots els meus companys i companyes de la candidatura: per la Marta Alsina, en Josep Viella, la Yolanda Vilà, la Míriam Garcia, en Santiago Solé, la Maria Carme Calvo i en Francesc Rebled. Ja els coneixeu, i puc assegurar-vos que tenen il•lusió, capacitat de treball, idees, projectes, ganes i energia suficients per innovar i millorar el Col•legi, per lluitar pel prestigi i la projecció social del nostre col•lectiu. Molt aviat, de sortir, es veuran els resultats.

M'agradaria que abans de votar recordéssiu un moment la trajectòria humana i professional que tots ells tenen rere seu, que valoréssiu el que han fet, que hi creguéssiu i hi confiéssiu. I després, que els votéssiu a tots. Són un grup humà del que no ens convindria de cap manera prescindir. Tots ells seran molt importants en aquest nou projecte.

Crec que nosaltres hem fet una campanya neta, educada i respectuosa. I la seguirem fent fins el final, perquè qualsevol company/a que vulgui presentar-se i treballar pel Col•legi ens mereix tot el respecte i consideració. Ens hagués agradat haver estat correspostos en la mateixa mesura.

Ja acabo. Si ens doneu la vostra confiança, no us en penedireu. Aneu a votar, i si ho creieu convenient, voteu-nos. Gràcies per endavant, feu el que feu. I com fins ara, sempre que em necessiteu, que ens necessiteu, estarem amb vosaltres.
Una forta abraçada.
Carles McCragh

VOTA LA NOSTRA CANDIDATURA. VOTA’NS A TOTS.